Torben Hammer køber Dan Smedien
Det er med stor glæde, vi hermed kan informere, at ejer af Lesanco ApS, Torben Hammer har overtaget virksomheden Dan Smedien A/S, der ligger i Bjæverskov, mellem Køge og Ringsted.

Dan Smedien A/S blev grundlagt i 1992 af Ole Andersen egentlig som smedevirksomhed, men igennem årene har Dan Smedien A/S opbygget stor erfaring med vedligeholdelse og reparation af entreprenørmateriel og herunder især funderingsmateriel så som ICE og PVE hydrauliske vibratorer og powerpacks. Ud over et yderst kompetent værksted har Dan Smedien A/S også en række servicebiler, der rykker ud til opgaver hos kunder. Lesanco har ikke tidligere haft eget værksted men har igennem årene haft et tættere og tættere samarbejde med Dan Smedien A/S, så da Ole Andersen skulle til at tænke på at generationsskifte Dan Smedien A/S, var det for ham et naturligt skridt at sælge virksomheden til Torben Hammer.

Med overtagelsen vil der blive mulighed for at udnytte mange synergieffekter imellem Lesanco ApS og Dan Smedien A/S. Lesanco ApS vil få tilført de kompetencer, der mangler, for at blive en komplet forhandler, og Dan Smedien A/S blive autoriseret ICE, PVE, Woltman, Stehr, Comacchio, Ramtec og Grizzly værksted til glæde for alle de fælles kunder.

Vi glæder os til vores fortsat gode samarbejde!

Nordic Rail 2017

Lesanco og vores partnere fra Rosehill Rail, Castioni og Romold siger tak for i år.
Mød os igen i 2019 på Nordic Rail

ROSKILDE DYRSKUE 2017

Vi gentager vores store succes fra 2015 og 2016 og viser Stehr komprimeringshjulet i samarbejde med Maskinhuset A/S. 
Kom og mød os på stand 108 fredag efter Kristi Himmelfartsdag 26.-28. maj 2017 og få en snak om hvordan du kan løse opgaver med genopfyldning af render mm bedre og hurtigere.

Lesanco deltager i test med nyt produkt fra Rosehill

Det svenske Trafikverket har et mål om at halvere antallet af dødsfald på jernbanerne. Plader af genbrugsgummi, udformet som æggebakker, indgår i et forsøg der bl.a. skal forhindre den farlige situation, at folk skyder genvej ved at krydse baneterrænet. 

Læs mere ...

NGV 2016

Vi deltager også i år på The Nordic Groud Vibration Day - NGV 2016 i Stockholm d. 27. okt. 2016. Vi vil være at finde sammen med vor hollandske samarbejdspartner Profound, der producerer vores bestseller - VIBRA+ vibrationsmåleren.

På InnoTrans 2016 i Berlin d. 20. - 23. september præsenterer vi bl.a. overkørselsplader, kabelrender og skinnesvejseudstyr

Læs mere ...