På InnoTrans 2016 i Berlin d. 20. - 23. september præsenterer vi bl.a. overkørselsplader, kabelrender og skinnesvejseudstyr

InnoTrans 2016

Mød os på Rosehill Rails stand 203 i hal 21

Rosehill Rail producerer overkørselsplader til jernbaner i 100% genbrugsgummi fra bl.a. bildæk. De slidstærke plader fås til alle slags overkørsler og i forskellige styrkeklasser i forhold til trafikken, de skal bære. Overkørselspladerne installeres og afinstalleres let, hvilket sikrer hurtig og effektiv vedligeholdelse med lave omkostninger til følge.

Mød os på Castionis stand 119 i hal 25

Castioni producerer kabelrender i plast og glasfiber. Sidstnævnte ARCO-system er ekstremt let og stærkt, hvilket gør det muligt at anvende dem som selvbærende konstruktioner på ben med op til 6 m spænd.
Plast kabelrenderne TERRA-system, også kendt som de såkaldte ”SIEMENS-KABELRENDER”, er udviklet i samarbejde med Deutsche Bahn og tilgodeser således jernbanens behov for nem montering, hurtig inspektion og driftssikkerhed.

Mød os på Railtechs stand 210 i hal 23

Kig endelig forbi vores stande. I er meget velkommen til forud at booke et møde med os.
Vi glæder os til at se jer i Berlin 20. -23. september 2016!

Railtech er verdens største producent af aluminotermisk materiale til svejsning af vignol-, rille- og kranskinner. Det fungerer som en semi-automatisk proces, der gør skinnesvejsning enkel og elegant.